Sinds 2011 heeft Bouwactief zich gespecialiseerd in het brandveilig aanpassen van panden aan de huidige brandveiligheidseisen. Wij zijn uiteraard niet het enige bedrijf dat deze werkzaamheden uitvoert, maar wij onderscheiden ons wel degelijk ten opzichte van onze concurrenten.
In de aflopen jaren hebben wij de onderstaande panden aangepast aan de huidige brandveiligheidseisen. Bijna al deze panden hebben wij in bouwteamverband uitgevoerd met Staat Bouwmanagement, B&G isolatietechniek, Dekker van Geest Installaties, Schouten Elektrotechniek en AZ schilders. Al deze werkzaamheden zijn uitgevoerd in een bewoonde of in gebruik zijnde situaties.

Brandwerende afwerking dak - muur (vlamscherm)

De kracht van dit team is dat het ook echt een team is. Niet alleen op regel en denkniveau, maar juist ook op de werkvloer. De jongens werken ook echt samen en doen dingen voor en met elkaar. Dit resulteert erin dat wij de werkzaamheden met een beperkte overlast voor de klant, gebruiker, bewoner en bezoeker uit kunnen voeren. Met dit team zijn wij bekend in vrijwel alle denkbare situaties, zo hebben wij de diverse brandveiligheidsaanpassingen uitgevoerd in kantoren, restaurants, kinderdagverblijven, scholen, verzorgingstehuizen en verslavingsklinieken met open en gesloten afdelingen. Met dit team kunnen wij u een totaalconcept bieden, maar uiteraard kunnen wij u ook een deeloplossing zoals alleen de bouwkundige werkzaamheden bieden.

Afwerking stalen ligger bedrijfspand

Bouw

Bouwactief is al jaren actief voor de zakelijke en particuliere markt.
Zo hebben wij complete nieuwbouwprojecten, renovaties en kleine werkzaamheden, zoals het egaliseren van drempels, uitgevoerd.
Wij begeleiden het hele bouwproces: van het tekenen van het bouwontwerp tot de oplevering van uw pand of woning.

Natuurlijk houden wij tijdens het bouwen rekening met de regelgeving en uw wensen als ondernemer of bewoner. Bovendien zijn wij flexibel als het gaat om het herinrichten of renoveren van huizen en winkelpanden.
Dankzij onze eigen machinale werkplaats kunnen wij zelf materialen fabriceren.

Bouw / Verbouw

Het vergroten van het woon- en werkgenot kunt u bereiken met een verbouwing. Voor een kwalitatieve verbouwing zijn specialisten nodig. Bouwactief heeft vakkundige timmerlieden en loodgieters in dienst en werkt nauw samen met vaste onderaannemers. Deze specialisten zorgen ervoor dat uw verbouwing voldoet aan al uw wensen.

Naast het renoveren van uw woning kunt u ij Bouwactief ook terecht voor complete renovatie van u bedrijfspand. Utiliteitsprojecten pakken wij van A tot Z aan. Dit betekent dat wij samen met de opdrachtgever een ontwerp uitwerken, om dat vervolgens te vertalen naar een fijne werkplek. Hieronder ziet u een voorbeeld van bedrijfsruimte, voor en na de verbouwing.

Onderhoud / Renovatie

Onderhoud van een bedrijfspand of huis is ontzettend belangrijk, want daarmee behoudt uw woning of bedrijfspand de waarde.

U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende werkzaamheden, van het vervangen van een deurkruk tot het vervangen van een compleet dakkapel.


Maar ook voor een complete woningrenovatie bent u bij Bouwactief aan het juiste adres. Het isoleren van vloeren, verfraaien van gevels en vervangen van kozijnen behoren tot onze dagelijkse activiteiten. De renovaties hebben als doel om uw huis of pand weer de uitstraling te geven die bij u past. Bij het renoveren werken wij met precisie uw renovatiewensen uit. Daarnaast zijn de veiligheid, bruikbaarheid en duurzaamheid van uw eigendom van belang. U kunt er zeker van zijn dat een renovatieopdracht bij Bouwactief in goede handen is.

WMO

Comfortabel, veilig en plezierig wonen, dat willen we allemaal. We zijn tegenwoordig langer vitaal en willen natuurlijk zo lang mogelijk in ons huis blijven wonen. Soms worden we door omstandigheden gedwongen onze woning aan te passen. Wat niet leeftijdsafhankelijk is, maar bijvoorbeeld te maken heeft met ziektes of andere situaties. Bouwactief heeft de techniek en de kennis in huis om uw wensen te realiseren.

Hierbij valt te denken aan:

  • Verhoogd toilet of wandcloset op gewenste hoogte plaatsen, eventueel voorzien van opklapbare toiletbeugels;
  • Beugels in de badkamer, het toilet of in overige vertrekken;
  • Opklapbare douchestoeltjes;
  • Het aanbrengen van drempelhulpen;
  • Aanpassen van de gehele badkamer, verwijderen douchebak of bad. Creëren van een douche zonder opstap.

Bij de gemeente kunt u informatie inwinnen of u in aanmerking komt voor een bijdrage uit de WMO.

Dagelijks onderhoud

Wij bouwen en renoveren, maar nemen ook het dagelijks onderhoud van woningen, winkels en bedrijfspanden uit handen. Het gaat dan om werkzaamheden die variëren van kleinschalige reparaties tot mutatieonderhoud. U kunt denken aan het herstellen van een kapot slot, klemmende deur of lekkende kraan.

Bij mutatieonderhoud maken wij voor de opdrachtgever zo snel mogelijk een woning weer in orde. U kunt op korte termijn de woning verhuren of een bedrijfspand overdragen aan de nieuwe eigenaar. Alle reparaties en onderhoudswerkzaamheden doen wij met duurzame materialen. We verzorgen het dagelijks onderhoud tot in de puntjes.

Contract onderhoud

Zorg- en woningbouwinstellingen hebben te maken met vele dagelijkse onderhoudswerkzaamheden. Voor onze opdrachtgevers nemen wij dat onderhoud uit handen. Al het timmer-, loodgieters-, tegel-, stuc- en elektrawerk kunnen wij uitvoeren. Het contractonderhoud maken wij op basis van duidelijke afspraken, waarbij de wensen van u als opdrachtgever centraal staan.

Bovendien kunt u bij een contractonderhoud de 24-uursdienst altijd inschakelen. Voor bewoners van zorg- en woningbouwinstellingen is het een geruststellende gedachte dat wij voor dit soort reparaties snel kunnen langskomen.