build

Sinds 2011 heeft Bouwactief zich gespecialiseerd in het brandveilig aanpassen van panden aan de huidige brandveiligheidseisen. Wij zijn uiteraard niet het enige bedrijf dat deze werkzaamheden uitvoert, maar wij onderscheiden ons wel degelijk ten opzichte van onze concurrenten.

In de aflopen jaren hebben wij honderden panden aangepast aan de huidige brandveiligheidseisen. Bijna al deze panden hebben wij in bouwteamverband uitgevoerd met Staat Bouwmanagement, B&G isolatietechniek, en Schouten Techniekgroep. Al deze werkzaamheden zijn uitgevoerd in een bewoonde of in gebruik zijnde situaties.


De kracht van dit team is dat het ook echt een team is. Niet alleen op regel en denkniveau, maar juist ook op de werkvloer. De jongens werken ook echt samen en doen dingen voor en met elkaar. Dit resulteert erin dat wij de werkzaamheden met een beperkte overlast voor de klant, gebruiker, bewoner en bezoeker uit kunnen voeren. Met dit team zijn wij bekend in vrijwel alle denkbare situaties, zo hebben wij de diverse brandveiligheidsaanpassingen uitgevoerd in kantoren, restaurants, kinderdagverblijven, scholen, verzorgingstehuizen en verslavingsklinieken met open en gesloten afdelingen. Met dit team kunnen wij u een totaalconcept bieden, maar uiteraard kunnen wij u ook een deeloplossing zoals alleen de bouwkundige werkzaamheden bieden.

Verbouw / renovatie

Bouwactief is bovenal actief voor de zakelijke markt.
Zo hebben wij de aflopen jaren grootschalige renovatie- en transformatie projecten uitgevoerd. Maar ook kleinere projecten in de meest uiteenlopende vormen behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden. Veelal voeren wij de werkzaamheden in bouwteamverband uit.

Bij verbouw en renovatiewerkzaamheden is maatwerk uitermate belangrijk, niet alleen qua bouwen maar ook in het omgaan met de wensen van de opdrachtgever, de gebruiker of bewoner. Hierbij zijn inlevingsvermogen en verantwoordingsgevoel onze sleutelwoorden voor een zorgeloos project.


Dagelijks onderhoud

Bouwactief is gespecialiseerd in het uitvoeren van dagelijks onderhoud, envenals het uitvoeren van mutatiewerkzaamheden. 

Deze werkzaamheden voeren wij uit voor verschillende opdrachtgevers, zowel woningcoorporaties als zorginstellingen al dan niet in contractverband.

Wij hebben een ervaren team van monteurs met een oplossinggerichte instelling welke breed inzetbaar zijn. 

Doordat wij met een groot team deze werkzaamheden uitvoeren zijn wij flexibel en kunnen in veel gevallen kort reageren op reparatieverzoeken.

Planmatig onderhoud

Wij voeren uiteenlopend planmatig onderhoud uit voor verschillende opdrachtgevers, u kunt hierbij denken aan het jaarlijks inspecteren van de valbeveiliging tot het renoveren van een gehele woonwijk.

Mutatieonderhoud

Bouwactief voert voor verschillende woningcoorporaties, vastgoedbeleggers en zorginstellingen mutatiewerkzaamheden uit. Deze mutaties voeren we in verschillende uitvoeringsvormen uit.

We voeren mutatieonderhoud uit volgens de simpele vorm, "uitvoeren noodzakelijk onderhoud voor verhuurklaar maken van de woning" op basis van actie reactie. 

Maar we voeren ook mutatieonderhoud uit als ketenpartner, hierbij zorgen we ervoor dat de werkzaamheden snel en efficient gebeuren waardoor leegstand bij mutatie beperkt blijft.

(D)MJOP

Bouwactief voert voor verschillende opdrachtgevers werkzaamheden uit welke voortkomen uit een (D)MJOP. 

Indien gewenst kunnen wij als ervaringsdeskundige meedenken in de uitvoering van de (D)MJOP waardoor de opdrachtgever meer grip krijgt op zijn MJOP, de levensduur van zijn panden verlengt en planmatig kan werken aan het verduurzamen van zijn vastgoed.