homepage

Bouwactief is bovenal actief voor de zakelijke markt.
Zo hebben wij de aflopen jaren grootschalige renovatie- en transformatie projecten uitgevoerd. Maar ook kleinere projecten in de meest uiteenlopende vormen behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden. Veelal voeren wij de werkzaamheden in bouwteamverband uit.

Bij verbouw en renovatiewerkzaamheden is maatwerk uitermate belangrijk, niet alleen qua bouwen maar ook in het omgaan met de wensen van de opdrachtgever, de gebruiker of bewoner. Hierbij zijn inlevingsvermogen en verantwoordingsgevoel onze sleutelwoorden voor een zorgeloos project.


Bouwactief is gespecialiseerd in onderhouden en verbeteren van vastgoed.

Dit betekent dat wij met onze opdrachtgevers slim samenwerken. Daarin zijn we flexibel en oplossingsgericht. Dit leidt tot hogere kwaliteit, lagere kosten en uiteindelijk een optimale klantbeleving.

Dagelijks onderhoud

Bouwactief is gespecialiseerd in het uitvoeren van dagelijks onderhoud, envenals het uitvoeren van mutatiewerkzaamheden. 

Deze werkzaamheden voeren wij uit voor verschillende opdrachtgevers, zowel woningcoorporaties als zorginstellingen al dan niet in contractverband.

Wij hebben een ervaren team van monteurs met een oplossinggerichte instelling welke breed inzetbaar zijn. 

Doordat wij met een groot team deze werkzaamheden uitvoeren zijn wij flexibel en kunnen in veel gevallen kort reageren op reparatieverzoeken.

Planmatig onderhoud

Wij voeren uiteenlopend planmatig onderhoud uit voor verschillende opdrachtgevers, u kunt hierbij denken aan het jaarlijks inspecteren van de valbeveiliging tot het renoveren van een gehele woonwijk.

Loodgieterswerk

Naast onze bouwkundige afdeling hebben wij ook ons eigen loodgietersbedrijf. Met onze "loodgieters" verzorgen wij de installatie op het gebied van gas-, water- en rioleringsleidingen. In hoofdzaak doen we dit in projecten welke door onze bouwkundige afdeling in uitvoering zijn.