Regelmatig werken wij voor opdrachtgevers op grote hoogten. Zowel bij grootschalige bouwprojecten in de zakelijke markt als bij het plaatsen van dakkapel houden wij ons aan strikte veiligheidseisen. U moet dan denken aan steigers, verplaatsbare dakrandbeveiliging en vaste balustrades of leuningen.
Onze werknemers hebben bovendien de beschikking over beveiligingskabels en een valstopapparaat of –demper.
Dankzij de valbeveiligingsmiddelen kunnen wij snel en met het oog voor detail veilig onze bouwwerkzaamheden uitvoeren.
Wij maken gebruiken van valbeveiligingssystemen van de fabrikant Eyecatcher. Dankzij hun producten kan Bouwactief bij u veilig werkzaamheden verrichten op grote hoogten. Deze systemen kunnen wij voor u verzorgen en installeren en jaarlijks inspecteren volgens de geldende regelgeving.

Loodgieterswerk

U kunt Bouwactief ook inschakelen voor alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden. Bij bouwprojecten kunnen wij water-, gas- en rioleringsleidingen aanleggen. Deze installaties zorgen voor alledaagse zaken, zoals koud of warm water en een voeding voor de cv-ketel en kooktoestel.

Naast het installeren verzorgen wij ook het onderhoud van de installaties, zoals het vervangen van afgekeurde gasleidingen, vervangen van loden water en afvoerleidingen, vervangen gietijzeren standleidingen etc.


Gas, water en riool

Bouwactief is een erkend gasinstallatiebedrijf. Het aanpassen en/of  vervangen van een binnengasleiding kan door ons zonder problemen worden uitgevoerd. Onze kennis beperkt zich niet alleen tot inhoudelijk technische zaken, maar wij weten ook precies aan welke eisen een gasinstallatie moet voldoen. Wij zorgen ervoor dat gasinstallaties, ook in bestaande panden, volledig goedgekeurd in bedrijf gesteld worden.

Voor aanleggen, repareren en vervangen van warm en koud waterleidingen, en riolering  voor woningen en bedrijven kunt u bij ons terecht. Gas, water en riolering komen op die manier tezamen.

Sanitair

Sanitair speelt een belangrijke rol in ons dagelijks leven. Bij Bouwactief heeft u een uitgebreide keuze in sanitair. Van eenvoudig tot zeer uitgebreid of bijzonder luxueus. Wij kunnen u van dienst zijn van kleine reparaties op het sanitair gebied tot het compleet renoveren of nieuw aanleggen van uw badkamer, toilet of keuken. Alle sanitaire toestellen, zoals kranen, closetcombinaties, baden, douchebakken, wastafels en apparatuur worden door Bouwactief geleverd en geïnstalleerd.

Bouwactief maakt gebruik van kwaliteitsmerken, waardoor een lange levensduur van uw sanitair of apparatuur wordt gegarandeerd. Wij beschikken zelf niet over een showroom, maar kunnen u doorverwijzen naar onze leveranciers waar u het gewenste sanitair kunt uitzoeken.

Dakwerk

Het vervangen en onderhouden van alle soorten dakbedekkingen behoren tot ons specialisme. Deze activiteiten moeten bijtijds gedaan worden voor het behoud van uw woning of bedrijfspand. Bouwactief levert onder meer bitumineuze dakbedekking systemen,  goten en hemelwaterafvoeren van pvc,  zink en koper.

Het verwerken van lood, zink en koper is ambachtelijk werk,  met trots kunnen wij zeggen dat wij dit vakmanschap in huis hebben. Wij beschikken over een eigen werkplaats waar wij het lood-, koper- en zinkwerk voor elke gewenste toepassing op maat kunnen maken. Een veilige en duurzame dakbedekking vindt u bij Bouwactief.

Verstoppingen

Heeft u een verstopte riolering? Moet u uw gootsteen nodig ontstoppen? Bouwactief kan naast de werkzaamheden aan uw gas- en waterleidingen deze werkzaamheden uitvoeren.

Onze monteurs kunnen de afvoer van het toilet, watafel, douche of keuken ontstoppen en  reinigen. Daarnaast kunnen wij een verouderd leidingstelsel herstellen/vervangen.

Dagelijks onderhoud

Wij bouwen en renoveren, maar nemen ook het dagelijks onderhoud van woningen, winkels en bedrijfspanden tot onze rekening. Het gaat dan om werkzaamheden die variëren van kleinschalige reparaties tot mutatieonderhoud. U kunt denken aan het herstellen van een lekkende kraan, ontstoppen van een afvoerputje of de vlotter van uw toilet vervangen.

Bij mutatieonderhoud maken wij voor de opdrachtgever zo snel mogelijk een woning weer in orde. U kunt op korte termijn de woning verhuren of een bedrijfspand overdragen aan de nieuwe eigenaar. Alle reparaties en onderhoudswerkzaamheden doen wij met duurzame materialen. We verzorgen het dagelijks onderhoud tot in de puntjes.

Contract onderhoud

Zorg- en woningbouwinstellingen hebben te maken met vele dagelijkse onderhoudswerkzaamheden. Voor onze opdrachtgevers nemen wij dat onderhoud uit handen. Al het loodgieterswerk kunnen wij voor u bijhouden. Het contractonderhoud is gemaakt op basis van langlopende afspraken, waarbij de wensen van u als opdrachtgever centraal staan.

Bovendien kunt u bij een contractonderhoud de 24-uursdienst altijd inschakelen. Voor bewoners van zorg- en woningbouwinstellingen is het een geruststellende gedachte dat wij voor dit soort reparaties snel kunnen langskomen.