plubming

Regelmatig werken wij voor opdrachtgevers op grote hoogten. Zowel bij grootschalige bouwprojecten in de zakelijke markt als bij het plaatsen van dakkapel houden wij ons aan strikte veiligheidseisen. U moet dan denken aan steigers, verplaatsbare dakrandbeveiliging en vaste balustrades of leuningen.

Onze werknemers hebben bovendien de beschikking over beveiligingskabels en een valstopapparaat of –demper.
Dankzij de valbeveiligingsmiddelen kunnen wij snel en met het oog voor detail veilig onze bouwwerkzaamheden uitvoeren.
Wij maken gebruiken van valbeveiligingssystemen van de fabrikant Eyecatcher. Dankzij hun producten kan Bouwactief bij u veilig werkzaamheden verrichten op grote hoogten. Deze systemen kunnen wij voor u verzorgen en installeren en jaarlijks inspecteren volgens de geldende regelgeving.

Loodgieterswerk

Naast onze bouwkundige afdeling hebben wij ook ons eigen loodgietersbedrijf. Met onze "loodgieters" verzorgen wij de installatie op het gebied van gas-, water- en rioleringsleidingen. In hoofdzaak doen we dit in projecten welke door onze bouwkundige afdeling in uitvoering zijn.

 

 

Gas, water en riool

Bouwactief is een erkend gasinstallatiebedrijf. Het aanpassen en/of  vervangen van een binnengasleiding kan door ons zonder problemen worden uitgevoerd. Onze kennis beperkt zich niet alleen tot inhoudelijk technische zaken, maar wij weten ook precies aan welke eisen een gasinstallatie moet voldoen. Wij zorgen ervoor dat gasinstallaties, ook in bestaande panden, volledig goedgekeurd in bedrijf gesteld worden.

Verwarmingsinstallaties, warm-water voorzieningen en keukenapparatuur, er zijn allerlei denkbare toepassingen van gasleidingen. Eén ding hebben ze gemeen, de gasleidingen dienen veilig en volgens de geldende normen en voorschriften te worden aangelegd. Onze ervaren monteurs zijn hiervoor gecertificeerd.

Uiteraard gaat het hierbij niet alleen om normen en voorschriften, maar in hoofdzaak om uw en onze veiligheid.

Voor aanleggen, repareren en vervangen van warm en koud waterleidingen, en riolering  voor woningen en bedrijven kunt u bij ons terecht. Gas, water en riolering komen op die manier tezamen.

De waterleidingen, niet echt iets waar je vaak bij stil staat. Totdat er een lekkage optreedt door ondeugdelijke montage, en dan is de ellende meestal niet te overzien omdat deze leidingen zoveel mogelijk worden weggewerkt in vloeren en muren. Een klus voor de vakman dus.

Hetzelfde geldt uiteraard voor afvoerleidingen die op de riolering worden aangesloten. Niet alleen kunnen hierin ook lekkages optreden, maar daarnaast wordt de kans op verstoppingen veel groter wanneer dit niet op exact de juiste manier gebeurd.

Sanitair

Sanitair speelt een belangrijke rol in ons dagelijks leven. Bij Bouwactief heeft u een uitgebreide keuze in sanitair. Van eenvoudig tot zeer uitgebreid of bijzonder luxueus. Wij kunnen u van dienst zijn van kleine reparaties op het sanitair gebied tot het compleet renoveren of nieuw aanleggen van uw badkamer, toilet of keuken. Alle sanitaire toestellen, zoals kranen, closetcombinaties, baden, douchebakken, wastafels en apparatuur worden door Bouwactief geleverd en geïnstalleerd.

Bouwactief maakt gebruik van kwaliteitsmerken, waardoor een lange levensduur van uw sanitair of apparatuur wordt gegarandeerd. Wij beschikken zelf niet over een showroom, maar kunnen u doorverwijzen naar onze leveranciers waar u het gewenste sanitair kunt uitzoeken.

Dakwerk

Het vervangen en onderhouden van alle soorten dakbedekkingen behoren tot ons specialisme. Deze activiteiten moeten bijtijds gedaan worden voor het behoud van uw woning of bedrijfspand. Bouwactief levert onder meer bitumineuze dakbedekking systemen,  goten en hemelwaterafvoeren van pvc,  zink en koper.

Het verwerken van lood, zink en koper is ambachtelijk werk,  met trots kunnen wij zeggen dat wij dit vakmanschap in huis hebben. Wij beschikken over een eigen werkplaats waar wij het lood-, koper- en zinkwerk voor elke gewenste toepassing op maat kunnen maken. Een veilige en duurzame dakbedekking vindt u bij Bouwactief.

Verstoppingen

Heeft u een verstopte riolering? 

Onze monteurs kunnen de afvoer van het toilet, watafel, douche of keuken ontstoppen en  reinigen. Daarnaast kunnen wij een verouderd leidingstelsel herstellen/vervangen.

Dagelijks onderhoud

Bouwactief is gespecialiseerd in het uitvoeren van dagelijks onderhoud, envenals het uitvoeren van mutatiewerkzaamheden. 

Deze werkzaamheden voeren wij uit voor verschillende opdrachtgevers, zowel woningcoorporaties als zorginstellingen al dan niet in contractverband.

Wij hebben een ervaren team van monteurs met een oplossinggerichte instelling welke breed inzetbaar zijn. 

Doordat wij met een groot team deze werkzaamheden uitvoeren zijn wij flexibel en kunnen in veel gevallen kort reageren op reparatieverzoeken.

Planmatig onderhoud

Wij voeren uiteenlopend planmatig onderhoud uit voor verschillende opdrachtgevers, u kunt hierbij denken aan het jaarlijks inspecteren van de valbeveiliging tot het renoveren van een gehele woonwijk.