about

In onze eigen machinale werkplaats hebben wij uitstekende apparatuur de juiste machines welke voldoen aan de wettelijke eisen, in onze “machinale” fabriceren wij:

  • Kozijnen ramen en deuren.
  • Trappen en leuningen
  • Geprofileerd hout.
  • Diverse (half)fabricaten als dakkapellen en houtskeletbouw wanden.
  • Bijzonder werkstukken, sanitair bladen, (kantoor)meubelen, balies.
  • En alle andere producten die van hout denkbaar zijn, kunnen wij op maat maken.

Door deze eigen werkplaats is Bouwactief flexibel en kan de meest uiteenlopende werkzaamheden verrichten. Speciale deuren, trappen of kozijnen in een moderne of juist een klassieke Stijl. Bouwactief maakt het voor u in alle denkbare uitvoeringen.

 

"Bouwactief maakt het
voor u mogelijk."

Over Bouwactief

In 1977 richt dhr. Rimmelzwaan en dhr. Kerklaan in ’s-Gravenzande loodgietersbedrijf Bouwactief op. Na enkele jaren besluit Bouwactief om de activiteiten uit te breiden. Naast loodgieterswerk wordt een timmerman aangenomen om te assisteren bij bouwkundige werkzaamheden.

Inmiddels is Bouwactief uitgegroeid tot een onderneming met 46 werknemers onder leiding van Ronald Groen en Bart van der Hout.

Bouwactief heeft een diverse klantenkring van woningbouwverenigingen, VVE’s, zorginstellingen, scholengemeenschappen en bedrijven. 

Dankzij onze gespecialiseerde werknemers, opgebouwde ervaring, flexibele inzet en eigen machinale werkplaats zijn wij in staat om vakwerk af te leveren. Bouwactief is uw zekerheid voor het bouwen en onderhouden van uw eigendom.