In 1977 richt dhr. Rimmelzwaan in ’s-Gravenzande loodgietersbedrijf Bouwactief BV op. Op dat moment heeft dhr. Rimmelzwaan twee man personeel onder zich. Na enkele jaren besluit Bouwactief om de activiteiten uit te breiden. Naast loodgieterswerk wordt een timmerman aangenomen om te assisteren bij bouwkundige werkzaamheden.

Anno 2016 is Bouwactief uitgegroeid tot een onderneming met 28 werknemers onder leiding van dhr. Groen en dhr. Van der Hout, waaronder 6 loodgieters en 16 timmermannen. Daarnaast zijn er 6 werkvoorbereiders en andere uitvoerende technische medewerkers actief voor ons bedrijf.

Bouwactief heeft een diverse klantenkring van woningbouwverenigingen, VVE’s, zorginstellingen, scholengemeenschappen en bedrijven. Ook particulieren huren ons regelmatig in, voor onder meer de opbouw van daken en het renoveren van sanitair in de woning.

Dankzij onze gespecialiseerde werknemers, uitgebreide certificeringen en machinale werkplaats zijn wij in staat om vakwerk af te leveren. Bouwactief is uw zekerheid voor het bouwen en onderhouden van uw eigendom.


Bouwactief is aangesloten bij All in Wonen. Bekijk hier de folder.